benvastgoedbeheer benvastgoed

Schiedamseweg Beneden

Beschikbaar per direct

Prijs € 1195,-/m excl.
Borg € 2390,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Appartement
Oppervlakte 103 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Oud Mathenesse

Omschrijving

Ruim 5 kamerappartement op de 2e en 1/2e 4e verdieping met vrij uitzicht. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning is gelegen nabij de Franselaan waar diverse winkels en een supermarkt gevestigd zijn. Metrostation Marconiplein bevindt zich op loopafstand.

Indeling:
Via een open portiek entree van het appartement op de 1e verdieping: Ruime hal met garderobe en vaste trap naar de 2e verdieping: Gang met vaste kast, meterkast en toilet. Voormalige keuken van ca. 2.38m x ca. 2.05m aan de achterzijde met deur naar het balkon. Zeer ruime woonkamer van ca. 10.80m x ca. 4.03m (en- suite). Dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok. Via de keuken toegang tot het balkon. Zijkamer van ca. 2.77m x ca. 2.05m aan de voorzijde.

Via een eigen trapopgang is de 4e verdieping bereikbaar: Overloop met vaste kast. Zijkamer ca. 2.88m x 2.05m aan de voorzijde. Slaapkamer ca. 4.15m x 4.00m met vaste kast. Aansluitend een wit betegelde badkamer met wasmachine aansluiting en douche. Inpandige berging ca. 2.17m x 1.55m.

let op dat deze woning maar 2 grote slaapkamers heeft. De andere 2 kamers zijn bijkamers en kan geen bed in.

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!

Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden.