benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Pieter de Hoochweg

Beschikbaar vanaf 1 juni 2021

Prijs € 1650,-/m excl.
Borg € 1650,-
Aantal slaapkamers 3
Objecttype Appartement
Oppervlakte 85 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Delfshaven

Omschrijving

Wonen aan de rand van het gezellige Delfshaven op loopafstand van het centrum van Rotterdam in een prachtig gerenoveerd ruim 4 kamer appartement? Kom dan kijken naar dit appartement op de 2e verdieping aan de Pieter de Hoochweg. Ook super gaaf voor 3 woningdelers!

Het pand bestaat totaal uit 4 totaal gerenoveerde appartementen van een luxe niveau.

Openbaar vervoer als tram, bus en metro bevinden zich in de directe omgeving en daarnaast heeft het appartement leuk uitzicht op onder andere de Pieter de Hoochbrug. Het appartement ligt op loopafstand van het historische centrum van Delfshaven, waar er een ruime keuze is aan boetiekjes, gezellige café's en winkels. Aan zowel de voor-als de achterzijde van appartement bevindt zich een ruim balkon, de ene zijde voor de ochtendzon en de andere voor de avondzon als je thuiskomt.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!