benvastgoedbeheer benvastgoed

Mathenesserlaan

Beschikbaar per direct

Prijs € 1100,-/m excl.
Borg € 1100,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype Appartement
Oppervlakte 38 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk West
Bouwjaar 1906

Omschrijving

10 minuten lopen van Erasmus Medisch Centrum, de Hogeschool Rotterdam, dichtbij het Museumpark met verschillende Musea en Galerijen, en de Nieuwe Binnenweg, een geweldige winkelstraat. De tramhalte Claes de Vrieselaan ligt op 2 minuten lopen van het appartement, die u rechtstreeks naar het centraal station van Rotterdam en het stadscentrum verbindt. Als alternatief zijn het station en het stadscentrum 5-10 minuten fietsen. Verder ligt het metronetwerk (Station Dijkzicht) op slechts 5 minuten lopen, waardoor u bijvoorbeeld gemakkelijk toegang heeft tot de Erasmus Universiteit (ca. 15 minuten) en de luchthaven van Rotterdam. Er zullen voornamelijk expats en jonge professionals in het gebouw wonen, dus je kunt wat vrienden maken als je dat wilt, of je kunt jezelf houden, omdat het appartement volledig privé is.


Het appartement
Het hele gebouw is volledig opnieuw opgebouwd en alle meubels zijn gloednieuw en van hoge kwaliteit. U kunt gewoon intrekken zonder zorgen te maken over meubels. Er is wifi zodat u zich onmiddellijk kunt vestigen, het appartement is goed geïsoleerd en beschikt over grote ramen met dubbele beglazing. Evenzo is de keuken volledig nieuw en bevat deze wat u nodig heeft om zelf een maaltijd te koken. Verder is de badkamer nieuw en voorzien van een inloopdouche.

Andere faciliteiten
Dit appartement biedt toegang tot het gedeelde dakterras met een geweldig uitzicht op de skyline van Rotterdam en een kleine barbecue die zorgt voor geweldige zomeravonden. Elke afzonderlijke eenheid van het gebouw heeft zijn eigen verwarming, zodat u gemakkelijk aan uw eigen voorkeur kunt voldoen. Verder bevat het schoonmaakspullen en basis dingen om je comfortabel te voelen. De algemene ruimtes worden elke 2/3 weken schoongemaakt en onze huurders kunnen uiteraard gebruik maken van de diensten van onze schoonmaakmedewerkers voor hun appartementen.

Aan het einde van uw verblijf moeten we 100 euro voor het schoonmaken in rekening brengen, zodat de nieuwe huurders hun appartement net zo schoon vinden als u.

Samenvatten; dit is het echte werk. Een locatie, stijlvolle straat, nieuwe appartementen van hoge kwaliteit met meubilair van hoge kwaliteit en toegang tot een dakterras met prachtig uitzicht over Rotterdam.

- exclusief 100 euro Gas/Water/Light
- exclusief 50 euro Internet/Televisie
- exclusief 35,00 euro servicekosten
- inschrijven is mogelijk

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met +31102040661

Wilt u ook de eerste zijn die op de hoogte is van nieuwe woningen die wij aanbieden? Like ons nu leuk op Facebook!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend