benvastgoedbeheer benvastgoed
Verhuurd (onder voorbehoud)

Leopoldstraat

Prijs € 1050,-/m excl.
Borg € 1050,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Appartement
Oppervlakte 50 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Centrum
Bouwjaar 1941

Omschrijving

Te huur: een sfeervol 3-kamer appartement met berging in de onderbouw. Het appartement ligt uitstekend t.o.v. alle vormen van het openbaar vervoer, winkels en scholen. Ook het bruisende stadscentrum met zijn eet- en uitgaansgelegenheden zoals de nieuwe markthal, de Oude Haven, de Meent, Goudsesingel en Pannekoekstraat zijn op loopafstand bereikbaar!

Indeling:
Begane grond:
De gesloten entree is aan de straatkant gelegen en is voorzien van brievenbussen en bellentableau. Hier heeft u ook toegang tot de bergingen en het trappenhuis.

2e verdieping:
Entree, fraaie hal met meterkast.

De woonkamer (5.50 x 3.35) is voorzien van vaste kasten, een strak vormgegeven gaskachel en schuifdeuren (en suite) naar de eetkamer (3.70 x 2.75). De wanden in de woon- en eetkamer zijn strak, in een moderne kleurstelling uitgevoerd en beide ruimtes beschikken over een laminaatvloer. Optioneel kunt u van de eetkamer een slaapkamer maken.
De slaapkamer (2.70 x 2.10) is eveneens voorzien van strakke lichte wanden, een keurige laminaat vloer en een vaste kast.

De keuken en de badkamer zijn standaard uitgevoerd. De keuken beschikt over een wasmachine. Via de keuken kunt u het zonnige balkon bereiken. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak neemt u contact op met +31102040661 of via info@benhousing.nl of plan uw bezichtiging online!

Let op! Voordat een bezichtiging mogelijk is dient u zich in te schrijven via www.benhousing.nl.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!