benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Jupiterstraat

Prijs € 1095,-/m excl.
Borg € 1165,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Appartement
Oppervlakte 83 m²
Interieur Kaal
Wijk Hillegersberg
Bouwjaar 2008

Omschrijving

Dit nette 3-kamerappartement is gelegen in een modern appartementen complex (opgeleverd in 2008) in Rotterdam Hillegersberg. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op groen. Winkels, restaurants, natuur, cafés en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving te vinden.

Indeling:
Begane grond:
Gedeelde entree, liften.

Woning:
De woning bevind zich op de 5e verdieping. Hal met berging en toilet. Woonkamer (ca. 32m²) met open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, gascomfort en vaatwasser. Slaapkamer 1 (ca. 15m²) met toegang tot de badkamer. De badkamer (ca. 5m²) is voorzien van een wastafel en douche. Slaapkamer 2 (ca. 9m²).

Let op:'
- Huurprijs is exclusief service kosten ad € 70,-
- Deze woning heeft geen balkon
- Fotos zijn van een vergelijkbare woning
- Woning wordt verhuurd op basis van kale verhuur; de woning wordt verhuurd 'as it is' tijdens de bezichtiging. In de woning is reeds een vloer aanwezig en deze mag gebruikt of op eigen kosten verwijderd worden.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn!

* aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend