benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Glashaven

Prijs € 1250,-/m excl.
Borg € 1250,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Appartement
Oppervlakte 80 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Centrum
Bouwjaar 1980

Omschrijving

Zeer licht en ruim opgezet gemeubileerd 3-kamer appartement in het centrum van Rotterdam aan de Glashaven (Wijnhaveneiland).
De woning is gelegen op de 2e verdieping (lift aanwezig) met balkon met uitzicht over de Leuvehaven. Het appartement bevindt zich op het gewilde en rustige Wijnhaveneiland; de ideale woonlocatie waarbij u kunt genieten van alle rust maar toch midden in het centrum van Rotterdam woont en gebruik kunt maken van alle denkbare voorzieningen zoals winkels, supermarkten, restaurants, cafés, bioscopen, openbaar vervoer etc.

Indeling:
entree, hal met ruime opbergkast, woonkamer met ruime open eetkeuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, combi magnetron, afwasmachine, koelkast en vriezer). Toegang tot balkon gericht op het zuid westen. Master bedroom en ruime logeerkamer aan de voorzijde. Betegelde badkamer met douche, wastafel en wasmachine. Apart betegeld toilet met fontein.

Woonkamer = 4,97 x 4,88
Keuken + eetkamer = 3,81 x 3,65
Slp 1 = 4,31 x 2,80
Slp 2 = 3,87 x 2,84

Condities:
- Beschikbaar per 1 oktober 2020 t/m 30 juni 2021
- Voorschot GWL en internet €175,00 per maand
- Berging in de onderbouw zal niet worden mee verhuurd
- Meerprijs per maand met parkeerplaats is €75,00

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!