benvastgoedbeheer benvastgoed

Bergse Dorpsstraat

Beschikbaar per direct

Prijs € 1150,-/m excl.
Borg € 1300,-
Aantal slaapkamers 1
Objecttype Appartement
Oppervlakte 55 m²
Interieur Gemeubileerd
Wijk Hillegersberg

Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERD EN GEZELLIG gemeubileerd appartement in het zeer geliefde Hillegersberg direct bij de Bergsche Plas, het Bergsche Bos, de winkels en alle gezellig restaurantjes en (wijn)barretjes.

Het gemeubileerde 2-kamer appartement is gesitueerd op de 1e etage en ligt aan het begin van de gezellige Bergse Dorpsstraat. De woning is gerenoveerd en voorzien van 1 ruime slaapkamer met een studeer/werkruimte. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een strakke witte open keuken met inbouwapparatuur. De (zeer) ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van chique houten shutters. De kamer heeft een openslaande deur naar het balkon. De badkamer is voorzien van een fijne douche, badkamermeubel en een separaat toilet.

Hillegersberg is één van de mooiste en groenste wijken van Rotterdam en ook heel dicht bij het centrum van Rotterdam. Hillegersberg ligt direct aan de Bergsche plas en het Bergsche bos. Daarnaast zijn er diverse mooie winkels gevestigd en kun je hier heerlijk uit eten en borrelen! Met de fiets ben je binnen 15 minuten in de stad en het openbaar is er perfect geregeld. Bijna voor de deur stopt de tram die direct naar het centrum rijdt!

- Huurprijs: € 1.150,00 + € 150,00 voorschot gas/water/licht/internet/TV
- Borg: € 1.300,00
- Beschikbaar voor maximaal 2 personen

Interesse? Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website www.benhousing.nl staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!