benvastgoedbeheer benvastgoed

Bergse Dorpsstraat

Prijs € 1250,-/m excl.
Borg € 1250,-
Aantal slaapkamers 2
Objecttype Appartement
Oppervlakte 70 m²
Interieur Gestoffeerd
Wijk Hillegersberg

Omschrijving

* Deze woning is ook gemeubileerd te huur voor €1.450,00 excl. per maand.

PRACHTIG GERENOVEERD EN GEZELLIG appartement in het zeer geliefde Hillegersberg direct bij de Bergsche Plas, het Bergsche Bos, de winkels en alle gezellig restaurantjes en (wijn)barretjes.

Het gemeubileerde 3-kamer appartement is gesitueerd op de 1e etage en ligt aan het begin van de gezellige Bergse Dorpsstraat. De woning is onlangs gerenoveerd en voorzien van 2 ruime slaapkamers.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een entree naar het zonnige terras. Open keuken voorzien van een strak wit hoogglans keukenblok met inbouwapparatuur. De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. De master is voorzien van een 2-persoonsbed en een grote kledingkast. Slaapkamer 2 is voorzien van een 120cm bed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een fijne inloopdouche en bad. In de gang van de woning is een apart toilet.

Hillegersberg is één van de mooiste en groenste wijken van Rotterdam en ook heel dicht bij het centrum van Rotterdam. Hillegersberg ligt direct aan de Bergsche plas en het Bergsche bos. Daarnaast zijn er diverse mooie winkels gevestigd en kun je hier heerlijk uit eten en borrelen! Met de fiets ben je binnen 15 minuten in de stad en het openbaar is er perfect geregeld. Bijna voor de deur stopt de tram die direct naar het centrum rijdt!

Wil jij de woning bezichtigen? Bel met ons op telefoonnummer 010- 20 40 661 of stuur een email naar info@benhousing.nl

Wil jij op de hoogte blijven van onze woningen? Like dan nu onze Facebook!

Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden.