benvastgoedbeheer benvastgoed Ben XL

Chantal 12,5 jaar in dienst!

19 november 2020

Chantal 12,5 jaar in dienst!

Ben in een feeststemming!

Vandaag heeft Ben een feestje te vieren. Onze lieve en zeer gewaardeerde collega Chantal is vandaag namelijk op de kop af 12,5 jaar in dienst! Om deze dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, staan we met Chantal even stil bij deze bijzondere mijlpaal.

“12,5 jaar geleden had ik niet geweten dat ik binnen Ben Housing nog steeds met zoveel plezier en passie zou werken. Ik kan gelukkig mijn passie nog steeds dagelijks toepassen; deze is namelijk mensen aan hun droomwoning helpen”

Door haar passie, inzet en wil om haar klanten net dat beetje extra te bieden zijn er al heel veel woningen door Chantal verhuurd. Woningen in een steeds veranderende markt, met elke keer weer nieuwe mogelijkheden;

“Toen ik begon bij Ben lag de focus vooral op de kleinere woningen en studentenkamers, hoe kan het ook anders in dé studentenstad. Omdat de (internationale) populariteit van de stad steeds groter werd en Rotterdam in de breedte begon te groeien, konden we ons flexibel uitbreiden naar andere en hogere segmenten door het netwerk wat we al hadden”

En dit heeft Ben in de jaren daarna verder uitgebouwd met als laatste toevoeging het premium label BenXL, wat zich focust op de huur en verhuur van hoogwaardige woningen met een bijpassende, klantgerichte en ontzorgende service. Chantal is door haar kennis de vaste kracht achter deze ontwikkelingen en door haar ervaring een belangrijk stuk continuïteit binnen het bedrijf.

“In die 12,5 jaar heb ik nog niet álle woningen van Rotterdam voorbij zien komen, wél veel. Door zo’n lange tijd actief te zijn in deze woningmarkt leer je deze op je duimpje kennen, en krijg je er heel veel feeling voor. Op die manier hebben we altijd het breedste aanbod huurwoningen voor jou, en kan ik u het beste verhuuradvies geven en uw woning tegen de beste prijs in de markt zetten.

Wij zijn trots op onze Chantal, trots dat zij al zo lang bij ons in dienst is en we elke dag het maximale voor onze huurders en verhuurders eruit haalt! En blijkbaar doen we het als werkgever niet verkeerd als iemand al zo lang elke dag met plezier naar kantoor komt